Villetta Vicentina
Sfeervol boerenhuisje nabij natuurpark Costa Vicentina

Boekingsvoorwaarden Villetta Vicentina in Vale Ferro

Seizoen 2014

 

1)Gedurende het piekseizoen(19 juli-30 augustus) en hoogseizoen(5-19 juli en 30 augustus-13 september) gaat een huurperiode in op zaterdag , waarbij u om 17.00 uur het huis kunt betrekken. U wordt verzocht het huis op de vertrekdag voor 10.00 uur te verlaten ( i.v.m. met overdracht en schoonmaken voor nieuwe huurders).

 

Mocht u eerder aankomen, dan kan u in de tuin wachten of iets gaan drinken in een kroegje in het dorp op loopafstand.

 

Buiten het hoogseizoen is de aankomstdag flexibel en kan in overleg vooraf met de eigenaren van tijden worden afgeweken, ook huur korter dan een week mogelijk. Overleg hierover en eventuele last minutemogelijkheden met eigenaar via email.

 

2) Betaling.Uw reservering gaat in zodra u onze bevestiging per mail heeft ontvangen dat een aanbetaling van 1/3 van de huursom met vermelding van de weeknummers is ontvangen.

 

3) De resterende huursom plus een borgsom van 100 Euro en 25 Euro schoonmaakkosten moeten uiterlijk 8 weken voor de aanvang van de huurperiode op bovenstaande rekening worden bijgeboekt. Indien dit resterende bedrag niet tijdig binnen is, vervalt de reservering en is de huurder de aanbetaling kwijt.

 

4)Na ontvangst van de gehele huursom en borg en schoonmaakkosten ontvangt u een boekingsbevestiging per mail met de routebeschrijving en de contactgegevens van onze huisbewaarder in de Alentejo.*

 

5) Bij schriftelijke annulering tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode ontvangt de huurder alle gestorte aanbetalingen terug minus 25 euro administratiekosten.

Bij annulering van 8 weken tot 4 weken voor de aanvang van de huurperiode is de huurder de aanbetaling kwijt, maar worden de overige bedragen (schoonmaak en borg) teruggestort.

Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de huurperiode is de huurder de gehele huursom kwijt, alleen de borgsom en het schoonmaakgeldworden teruggeboekt

 

6) Na afloop van de huurperiode, als er geen schade is toegebracht aan het huis of de inboedel, wordt uw borgsom zo spoedig mogelijk teruggestort.

 

7) Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.

8) Het schoonmaken wordt door de huisbewaarder in de Alentejo gedaan. De huurders dienen bij vertrek de vaat te wassen en op te ruimen, de lege flessen en vuilnis zelf weg te brengen en het huis veegschoon en in goede staat achter te laten.

 

 

Wij wensen u een aangenaam verblijf in ons huis in de Alentejo,

en een leuke vakantie!

 

Vriendelijke groet,Yvonne van den Berg & Pyt Douma

 

U kan ons altijd mailen met vragen: yvonnevdberg@hotmail.com